top of page

Conferinta
Lumini si umbre
Metode practice pentru a ne aduce Sufletele "acasa" in aceste vremuri

Fizic sau Online

Screenshot 2023-04-21 at 12.14.17.png

Cine sunt vorbitorii acestui eveniment?

WhatsApp Image 2023-04-21 at 00.22.35.jpeg

Corina Marc

Speaker, Trainer

Corina este antreprenor, podcaster, facilitator si autor de cursuri online si fizice, cât si organizator de evenimente de dezvoltare personala si spirituala.
In prezent este fondatoarea comunitatii ,,Relatii constiente. Impactul femeii trezite” si creator de programe cu si pentru femei, printre care: Atelierul de Autocunoastere, Curs de practici feminine "Femeia, esenta vietii", Tabara de ,,Elevare a Constiintei feminine”, Summit ,,Femei pentru Femei”, Curs de ,,Educatie financiara la feminin” 

Prin programele si taberele pe care le sustine, ajuta femeile in a face schimbari rapide si de durata in vietile lor personale si profesionale si a produs de asemenea, un impact major in mediul si comunitatea din care face parte, misiunea ei personala fiind de a contribui si sustine evolutia oamenilor cu care intra in contact.

323582991_723948718950782_1662948072380414381_n.jpeg

Razvan Dinca

Life & Spiritual Guide, Fondator Life and Spiritual Camp

 Razvan este un vizionar al leadershipului, speaker, networker, antreprenor, un ghid al vietii si spiritualitatii. Fiind un student al cresterii personale si spirituale continue de la varsta de aproximativ 20 de ani, pasiunea lui principala este sa lucreze cu oameni, sustinandu-i si ghidandu-i in calatoria vietii pe toate aspectele ei, ceea ce face de mai bine de 10 ani.

Misiunea lui este sa sustina cat mai multe suflete in procesul lor de Trezire si atingere a nivelului de Constiinta a Iubirii si peste.

Descriere: 

Cu toate schimbarile globale ale ultimilor ani mare parte a oamenilor au avut de suferit fizic, mental, financiar si spiritual.

Acest eveniment a luat viata pentru a fi ca un Far de Lumina adaptat generatiei noastre. Realitatea este ca in ultimii ani stilul nostru de viata s-a schimbat radical prin evolutia tehnologiei, a smartphone-urilor, a retelelor sociale, a mijloacelor de comunicare online, mai nou a inteligentei artificiale si pe cat sunt de benefice efectele acestor tehnologii, pe atat de distructive pot fi in aspectele profunde ale fiintei noastre. Si atunci întrebarile pentru viata noastra sunt: Cum facem sa  ramanem umani în aceasta generatie? Cum putem sa ramanem prezenti? Cum facem sa ramânem "vii", realmente în propriile noastre vieti?

Uitandu-ne la ce se întâmpla în jurul nostru devenim din ce în ce mai îndepartati de sufletele noastre, de bucuria, de implinirea de a trai viata frumos si de Lumina care este prezenta în fiecare dintre noi.

Asa ca in cadrul conferintei "Lumini si umbre" vom trece impreuna prin aceste intrebari si sa oferim solutii concrete pentru o viata traita in armonie, iar la final vom trece impreuna printr-un proces practic prin care sa readucem Lumina in toate sferele existentei noastre. 

Beneficiile participarii:

01

Constientizarea si eliberarea umbrelor din viata noastra

02

Constientizarea si eliberarea credintelor, programelor, fricilor care ne tin pe loc

03

Constientizarea si vindecarea traumelor care inca ne mai afecteaza

04

Recapatarea energiei creatoare

05

Integrarea disciplinei in luarea deciziilor importante pentru binele nostru si al celor din jur

06

Vei afla cum sa dizolvi starile de vibratie joasa precum stresul, frica, anxietatea, ingrijorarea, depresia, furia, vinovatia etc.

07

Cum sa-ti echilibrezi energia masculina ca barbat in generatia noastra

08

Cum sa-ti echilibrezi energia feminina ca femeie in generatia noastra

Locatia evenimentului fizic

DoubleTree by Hilton Oradea

Pret:
Oferta Earlybird este valabila pana la data de 15.05

Working from Home

Online

via ZOOM

22/05/2023

117.77 Ron

97.77 Ron - Early bird

Conference

Live 

DoubleTree Hilton Oradea

22/05/2023

187.77 Ron

117.77 Ron - Early Bird

Anchor 1

Money Back Guarantee

guarantee-warranty-nightguard-768x777-pn

Majoritatea persoanelor care au participat la evenimentele noastre simt ca au primit de la acestea mult mai mult decat se asteptau, dar daca simti ca nu esti multumit de ceea ce ai primit dupa ele iti vom rambursa banii, minus costurile pentru locatie.

bottom of page