top of page

Evenimentul
"Calea puterii interioare si a prosperitatii"

Fizic sau Online

Screenshot 2023-01-27 at 22.15.46.png

Cine sunt vorbitorii acestui eveniment?

hqdefault.jpeg

Ciprian Sora

Campion modial de Muay Thai, Antrenorul lotului national de K1, detinatorul centurii negre 3 Dan in Kick Box


​Ciprian este profesor de sport, şi antrenor de Kick-box. Povestea lui ca practicant de kick-box începe la vârsta de 14 ani, în Bucureşti, avându-l ca profesor pe Dan Deliu, primul său antrenor de kick-box si de thai-box . Cu o cariera impresionanta, acesta considera artele martiale un stil de viata si declara ca fi implicat in acest fenomen toata viata!

Motto-ul sau fiind: "Sportul te disciplineaza. Violenta este cea mai gresita alegere!"

 

IMG_3849.JPG

Razvan Dinca

Life & Spiritual Guide, Fondator Life and Spiritual Camp

 Razvan este un vizionar al leadershipului, speaker, networker, antreprenor, un ghid al vietii si spiritualitatii. Fiind un student al cresterii personale si spirituale continue de la varsta de aproximativ 20 de ani, pasiunea lui principala este sa lucreze cu oameni, sustinandu-i si ghidandu-i in calatoria vietii pe toate aspectele ei, ceea ce face de mai bine de 10 ani.

Misiunea lui este sa sustina cat mai multe suflete in procesul lor de Trezire si atingere a nivelului de Constiinta a Iubirii si peste.

d5f2a070-5848-4a93-b30b-6f519a45df36.JPG

Cezar Surdulescu

Antreprenor, Investitor

Cezar este speaker la nivel international, networker, antreprenor si investitor. Are o experienta vasta in domeniul antreprenoriatului activand initial in domeniul auto, apoi construind una dintre cele mai performante organizatii de vanzari la nivel international. Acesta are bucuria de a explora lumea exterioara si mai ales lumea interioara ,reusind sa uneasca invataturile dintre cele doua, astfel incat sa poata aduce emotia, caldura si latura umana, in toate aspectele mentale ale vietii, unind Inima cu Mintea.

Descriere: 

Cu toate schimbarile globale ale ultimilor ani mare parte a oamenilor au avut de suferit fizic, mental, financiar si spiritual. In acelasi timp, sunt oameni care nu doar ca si-au gasit echilibrul personal, ci au reusit sa se reinventeze si pe deoparte sa construiasca o viata implinita chiar si in aceste conditii, iar pe de alta parte au reusit sa creeze produse, servicii, afaceri, concepte inovative prin care au schimbat in bine vietile a foarte multi oameni. Astfel de oameni au reusit chiar si in mijlocul furtunilor sa-si gaseasca puterea interioara si sa prospere. Evenimentul "Calea puterii interioare si a prosperitatii" este construit pentru a reusi sa ne activam puterea interioara la potentialul ei maxim. Astfel va fi dezbatuta mecanica si strategiile din spatele ei si va fi si un proces experential de a ne elibera de credinte, programe, frici care ne blocheaza si a ne reactiva aceasta putere.

Beneficiile participarii:

01

Intelegerea rolului energiei masculine si echilibrarea ei indiferent ca suntem barbat sau femeie

02

Constientizarea si eliberarea credintelor, programelor, fricilor care ne tin pe loc

03

Constientizarea si vindecarea traumelor care inca ne mai afecteaza

04

Recapatarea energiei creatoare

05

Integrarea disciplinei si a fermitatii in luarea deciziilor importante pentru binele nostru si al celor din jur

06

Vei afla cum sa dizolvi starile de vibratie joasa precum stresul, frica, anxietatea, ingrijorarea, depresia, furia, vinovatia etc.

07

Vei invata sa respiri corect si sa folosesti tehnici de respiratie atat pentru sanatate fizica, cat si pentru experiente spirituale

08

Cum sa-ti echilibrezi energia masculina ca barbat in generatia noastra

09

Cum sa-ti echilibrezi energia feminina ca femeie astfel incat puterea ta interioara odata activata sa nu fie o indepartare de tot ce este sacru intr-o femeie

10

Vom discuta despre echilibrul intre bani - timp - stil de viata

11

Vei afla pasi concreti catre abundenta financiara

12

Relația noastră cu banul din copilărie, din subconștient și din viață de zi de zi

13

Puterea stimei de sine-  Curajul vs Mandria

14

Cum sa treci la statutul de investitor indiferent de venitul ce il ai

Locatia pentru evenimentul fizic

Marshall Garden Bucuresti

Incluziuni:

  • Masa de pranz. Boutique-ul serveste mancare exclusiv vegana, fara gluten sau zahar procesat, alimentele fiind gatite cu ingrediente proaspete si sanatoase.

  • Cafea, ceaiuri naturale, apa.

Pret:

Working from Home

Online

via ZOOM

11/03/2023

299.99 Ron

249.99 Ron - Early bird

Conference

Live 

Boutique Marshall

11/03/2023

399.99 Ron

349.99 Ron - Early Bird

Anchor 1

Money Back Guarantee

guarantee-warranty-nightguard-768x777-pn

Majoritatea persoanelor care au participat la evenimentele noastre simt ca au primit de la acestea mult mai mult decat se asteptau, dar daca simti ca nu esti multumit de ceea ce ai primit dupa ele iti vom rambursa banii, minus costurile pentru locatie.

bottom of page